Projekt

A kedvezményezett neve: Zalai Járműjavító Kft.
Projekt címe: Gyakornoki program a Zalai Járműjavító Kft-nél
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00363
Támogatás összege: 3 724 210 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Projekt ideje: 2016.09.06. – 2017.06.07.

Projekt bemutatása:

A ” Gyakornoki program a Zalai Járműjavító Kft-nél ” című projekt hozzájárult egy 25 év alatti, pályakezdő fiatal új státusz betöltését eredményező foglalkoztatásához, aki szakképzettségét iskolai rendszerű képzésben szerezte meg. A projekt az Ifjúsági Garancia program keretében valósult meg, olyan fiatalt vettünk fel, aki már regisztrált a programba. Autószerelő végzettséggel rendelkező gyakornokot vontunk be a programba. A projekt keretén belül 9 hónapon keresztül foglalkoztattuk a gyakornokot, 4,5 hónapos továbbfoglalkoztatással, vállalati kapcsolattartó mentorálásának segítségével megszerezte a szükséges gyakorlatot.
A gyakornok munkavégzéséhez szükséges eszközök és munkavédelmi ruházat beszerzésére is sor került (klímatöltő berendezést, nitrogén nyomáspróba készlet, asztali PC-t monitorral és WIN rendszerrel, légkulcs, akkumulátortöltő, dugókulcs, hűtőközeg szivárgáskereső műszer).
A projekt hozzájárul statisztikai létszámunk növeléséhez, egy pályakezdő fiatal gyakorlati, szakmai tapasztalatszerzéséhez, a projekt befejeztével önálló munkavégzéséhez.